| Harmadik emelet - Lányok szintje | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Venom grófnő Szellem
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2014. Nov. 09. Age : 268 Tartózkodási hely : Mindenhol
| Tárgy: Harmadik emelet - Lányok szintje Hétf. Dec. 22, 2014 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Venom grófnő Szellem
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2014. Nov. 09. Age : 268 Tartózkodási hely : Mindenhol
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Hétf. Dec. 22, 2014 10:38 pm | |
| *Többnyire türelmesen megvárom a lépcső tetején, ami a lányok szobáihoz vezetnek. Hiába az elmúlt pár száz év sem tudott türelemre és kedvességre tanítani. mikor végre felér A szobák felé pillantok. - Azok ott a lányok szobái. Válasz egyet nyugodtan, biztos van még szabad szoba.* Mondom mikor egy alakot látok közeledni. Vörös hajáról hamar felismerem. A kis hercegnő az. Mondhatni ki nem állhatjuk egymást.*/Vagy választasz a jelenlegi szobákból vagy kitalálsz magadnak egyet, csak a leírást másold majd be. / | |
|
| |
Aoki Karen Ember
Hozzászólások száma : 20 Join date : 2014. Nov. 02. Age : 27
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Kedd Dec. 23, 2014 10:44 am | |
| Értem. Köszönöm szépen. *Mondom és a közeledő alak felé pillantok.* ~Milyen gyönyörű a haja. És a kecses járása. Mint valami hercegnő. ~ *Gondolom és érzem,hogy Othy mozgolódik a szállítójában.* | |
|
| |
Cardriel Casterwill Fél-sárkány
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2014. Dec. 18. Age : 25 Tartózkodási hely : Magisk - Svalbard
| |
| |
Venom grófnő Szellem
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Kedd Dec. 23, 2014 9:42 pm | |
| *Pedig milyen szép volt ez az egy év a fruska nélkül. Mondhatni kiváló. Erre tessék meg kellett jelennie. * - Ha a prefektusaitok és a házi szellemeitek nem lennének ilyen lusták akkor talán nem nekem kéne más ház diákjait pesztrálni. * Förmedek rá bár tudom hogy nem kéne. De nem érdekel. - Az igazgatónő ki ment sétálni a házvezetőtökkel. * mondom és már lebegek is tovább. Nincs kedvem végig nézni a kis csevejüket. Van jobb dolgom is. *
/Át is adnám nektek a terepet. Jó játékot. Venom kilép./ | |
|
| |
Aoki Karen Ember
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Szer. Dec. 24, 2014 2:28 pm | |
| ~Ezek sem szívlelik egymást.~ *Gondolom miközben megfogom a felém nyújtott kezet.* -Aoki Karen. Örülök. *Mondom és végig nézek rajta. A kard láttán gyermekes csillogás tűnik fel szememben.* ~ Egy kaaaaaaaaaaaaaaard!!! Türtőztesd magad! Nem fázik ez a nő? ~ *Othello felnyávog.* | |
|
| |
Hozzászólások száma : 21 Join date : 2014. Dec. 18. Age : 25 Tartózkodási hely : Magisk - Svalbard
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Pént. Dec. 26, 2014 4:05 pm | |
| *Csak felhúzom egyik szemöldökömet, mikor a szellemnő rám förmed, és ellebeg, majd csak vállat vonok. Aoira pillantok és rámosolygok. - Bocsi az előbbiért. Venom soha nem volt a leg kedvesebb. És sajna a elmúlt párszáz évben sem változott meg. Régen is a Korpenebb diákja volt és az is maradt. * mondom mosolyogva. - Van már szobád? vagy csak most érkeztél? Ha gondolod szívesen körbe vezetlek. * mosolygok továbbra is. Szeretek újakkal találkozni.* | |
|
| |
Aoki Karen Ember
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Pént. Dec. 26, 2014 4:31 pm | |
| -Ugyan. Annyira nem rémes személyiség. És nem még nincs szobám. Hálás lennék a körbe vezetésért. És egy kérdés. Haragudnak ha magammal hoztam a macskám? *Kérdezem miközben felemelem a hordozót amiben Othy már javában eléktelenkedik és farkával dobol.* -Nem szereti a bezártságot. *szégyenlős mosoly terül szét az arcomon* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Hétf. Dec. 29, 2014 4:04 pm | |
| - Élted volna le mellette az életed. Nem igazán bírja a féllényeket. Bezzeg a sárkányoknak és hasonlóknak megadja a kellő tiszteletet. *mondom ahogy körbe nézek a folyosón.- Szerintem keresünk neked egy szobát, én a Jégsárkény hálóban lakom. De sok az üres szoba. Mind ugyan úgy néz ki csak a nevük más.* mosolygok ahogy elindulok.* | |
|
| |
Aoki Karen Ember
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Hétf. Dec. 29, 2014 8:26 pm | |
| -Nekem bármelyik megteszi. *Mondom és követem.* -Féllény vagy? *Kérdem bátortalanul. Félek esetleg megbántom vagy esetleg nem szeret erről beszélni. Kissé hunyorogva nézem a hátát a kintről bejövő fény miatt. Mintha aranyból volnának és amit végig nyal rögtön ragyogóbb lesz.* ~Hogy lehet a fény játéka ilyen gyönyörű? ~ | |
|
| |
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Kedd Dec. 30, 2014 6:36 pm | |
| - Nos a szobák pont ugyan olyanok. Ha belépsz az ajtón akkor egy konyha étkező féleségbe botlasz. Ami kiválóan alkalmas nappalinak. Két oldalt vannak a szobák. Mindkettőben négyen férnek el. * magyarázom mikor meghallom a kérdését. - Hm? Igen Félig jégsárkány vagyok. Anyám pedig egy aranyvérű máguscsalád sarja. De nem kell félned. Nem harapok. * mondom mosolyogva. - Ha lenne kedved nyugodtan beköltözhetsz az én szobámba. Nincsenek szobatársaim. Nyugis hely. Jóformán mondjuk én is csak aludni járok oda. * mosolygok tovább.* | |
|
| |
Aoki Karen Ember
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Szer. Dec. 31, 2014 1:45 pm | |
| -Wííííííí!!!! *Ezzel a visítással hirtelen a nyakába ugrok,de gyorsan el is engedem.* -Bocsi,csak örülnék ha beköltözhetnék hozzád. *Mondom miközben az arcom lángba borul és a cipőmet vizsgálom. Othy nem lelkes a hirtelen jött lengetéstől és keserves,panaszos nyávogásba kezd.* | |
|
| |
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Csüt. Jan. 01, 2015 2:35 am | |
| *Meglepődök a hirtelen érzelem nyílvánítástól de nem zavart. Sőt jól is esett hogy már is barátjának tekint. - Örülök hogy így gondolod akkor menjünk a szobához a folyosó legvégén van a a Jégsárkány tornyába vezető ajtó mellett. * mondom mosolyogva, és a macskára nézek. * Jajj szegény enged ki nyugodtan. Itt nem eshet baja és bajt sem tud csinálni. * teszem hozzá és elindulok a szoba felé.* | |
|
| |
Aoki Karen Ember
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje Csüt. Jan. 01, 2015 8:50 pm | |
| -Rendben. *Mondom és kinyitom a hordozó ajtaját. Mint a villám úgy tűnik el szem elől.* -Othy! Viselkedj! ~Remélem nem fog valahonnan ételt lopni.~ *Gondolom aggódva és követem Cardriel-t.* -Szép iskola és hatalmas. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Harmadik emelet - Lányok szintje | |
| |
|
| |
| Harmadik emelet - Lányok szintje | |
|