| Elnöki iroda - Sophi Lee | |
|
|
Szerző | Üzenet |
---|
Sophie Ravenhart Vámpír
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2014. Oct. 20. Age : 33 Tartózkodási hely : Svalbard
| Tárgy: Elnöki iroda - Sophi Lee Vas. Ápr. 19, 2015 1:44 pm | |
| | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
Hozzászólások száma : 23 Join date : 2014. Oct. 19.
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Szer. Ápr. 22, 2015 8:10 pm | |
| Kék lángok társaságában Nagel megjelenik az Auror központ előtt. Nem nagyon figyelt a járókelőkre, ahogy ők sem figyeltek rá. Felnézet az épületre és mosollyal az arcán bement. Recepción tovább irányították, és hamar Sophie ajtaja előtt találta magát. Kopogott az ajatán és meg szólalt. - Helló Sophie! Nagel vagyok, be jöhetek? | |
|
| |
Sophie Ravenhart Vámpír
Hozzászólások száma : 114 Join date : 2014. Oct. 20. Age : 33 Tartózkodási hely : Svalbard
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Szer. Ápr. 22, 2015 8:16 pm | |
| * Épp a Varázslótanás holnapi gyűlésére próbálom előkészíteni a papírokat, mikor kopognak az ajtón. Nagyot sóhajtok mikor meghallom a kollégám hangját és a hamutál szélére rakom a cigarettám még össze rakom a papírokat. A Helységben nincs füst, hisz nyitva az ablak ami nekem nem lényeg de látogatómnak lehet hideg lesz ezért egy intéssel begyullad a kandalló és hiába marad nyitva az ablak hideg már nem jön be rajta a védő mágiának hála. * - Gyere! * szólok ki szokásos modoromban, és nyílik is előtte az ajtó. Raven nyugodtan áll a mögöttem lévő falnál és a látogató minden mozdulatát figyeli, hiába ismeri már.* - Miért jöttél Nagel? * kérdeztem tőle és újra kezembe vettem a cigit, és hátra dőltem székemen.* | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Szer. Ápr. 22, 2015 8:31 pm | |
| Belép a nyitott ajtón mosollyal az arcán, és belepés után meg hajol előttük. -Heló! Hogy vagytok? Remélem jó nyaratok volt! - mondja ahogy ujra fel áll és végig néz mindkettőn. -Látom nem változtatok. Láttom nem szoktál le a cigiről, hiába mondom hogy káros... - kicsit meg ráza a fejét... | |
|
| |
Sophie Ravenhart Vámpír
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Szer. Ápr. 22, 2015 8:37 pm | |
| - Munkával telt mi mással. * Mondtam és szinte éreztem magamon Raven gúnyos mosolyát is. Miáta ittam a véréből, jobban rá tudok hangolódni a démonra és éreztem amit ő. És most tömény gúnyt éreztem felőle amit nem tudtam mire vélni.* - Miért hajtogatja mindenki ezt? Hisz Vámpír vagyok ha nem esett volna le a dolog. Nekem az ilyen már nem számít. * mondtam és keresztbe raktam a lábaimat.*- Miért jöttél? Kérdeztem tőle kíváncsian.* | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Csüt. Ápr. 23, 2015 8:12 pm | |
| -Hát az miatt mondom, hogy még vámpír létedre is ártalmas rád - mondja ahogy mosolya eltűnik az arcáról - Hisz a kátrány ugyan úgy lelepődik a tüdődben, és már nincs meg az anyagcseréd így nincs ami ki tisztítaná a tüdődet attól a káros anyagtól, és a hozzá állásodat el nézve nem hiszem hogy magad tisztítanád. Szóval már lehetséges egy vastag kátrány fal van a tüdődön, és kész csoda hogy nem fulladozol. Vagyis neked már levegő sem kell, szóval csak extra súly a tüdődben. Arról nem is beszélve hogy cigi más hatás a sem jön életbe mert ahhoz megint normális anyagcsere kell ami Vámpírnak megint nincsen, ennyi erről csak büdös füstöt szívsz. És ez csak pénz kidobás, és ön magad fölösleges károsítása. - a végén újra előjött a mosolya - szóval kérlek szokj le róla. Kis idő el telte után újra meg szólalt: - És az Éj Királya viadal miatt jöttem. Bernadotte azt mondta te vagy a felelős az iskola védelmének erősítésére, és mivel közeleg a viadal ezért el jöttem neked szólni. | |
|
| |
Sophie Ravenhart Vámpír
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 6:12 pm | |
| *Csak a szememet forgatom a kioktatására. Nagyon nem tud érdekelni hogy mit gondol vagy hogy mit akar. És azt sem érdekelt hogy mit tesz velem a cigi.* - Nos valahogy nem igazán izgat a dolog* mondtam és az asztalra könyököltem. Megemlíti a viadalt, mire összébb húzom a szememet. * - Tudom jól. Elvégre én is vámpír vagyok. Éric vagyis ahogy ti régről ismeritek Persiol az én nevelő apám mióta megmentett. Nem kerüli el semmi a figyelmem. És mint már tudod mióta itt vagyok a Korpenebb ház felsős valamint az auror és sz Őrző tanoncok védik az iskolát. Svalbardot és környékét pedig a saját auror csapatom védelmezi. Egy vámpír se tehet lépést anélkül hogy én tudnék róla. Nem mellesleg, meg a hely mint vámpírúrnő az én fennhatóságom alá tartozik, és a vérszívók tudják hol a helyük. * mondtam ahogy elnyomtam a cigit, majd fölkeltem. Soha nem szerettem ha megkérdőjelezték a hatalmamat, vagy egyáltalán a terveimet.* | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 7:03 pm | |
| -Remek! vagyis remek hogy védelemmel nem lesz baj, nem az hogy nem érdekel a saját tested állapota, de te tudod! - válaszol. -Csak te is tudod Bernadote szeret biztosra menni, szóval ne vedd a szívedre. - mondja mosollyal az arcán. Rá nézett Sophira majd a komornyikára. -Amugy te mint vámpírúrnő.. nem veszel ebben a viadalban részt? | |
|
| |
Sophie Ravenhart Vámpír
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 7:12 pm | |
| * Az ablakhoz sétálok és a kinti tájat figyelem. Kint már nem esik a hó így valamivel barátságosabb volt a város is. Vállam fölött hátra pillantok vörösen izzó szemekkel. * - Ez csak természetes hogy részt fogok venni rajta. Mint a jelenlegi Éj Királyának örököse szinte kötelező hogy részt vegyek rajta. Ezért nem meri ide engedély nélkül betenni a lábát egy vámpír sem. * mondom és vissza fordulok az ablak felé.* ~ És azt is remélem hogy Éric tudja mit csinál. Nem szeretném a vámpírként eltöltött ezer évemet egy háborúban leélni. ~ gondolkodom ahogy hátam mögött összekulcsoltam az ujjaimat. Számomra is aggasztó volt a helyzet, hisz nem tudtam mire számítsak a viadallal kapcsolatban. Alig pár éve voltam csak vámpír és rögtön egy "háborúba" csöppenek. Valahogy ez nem esett jól az amúgy is instabil lelkivilágomnak. | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 7:23 pm | |
| -Oh? Olvastam a háborúról, de ha lehetséges szeretnék róla hallani... már ha nem gond. | |
|
| |
Sophie Ravenhart Vámpír
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 7:27 pm | |
| - Ezt magával Persiollal kell megbeszélned vagy valamelyikkel a vámpírtanács tagjai közül. Nekem ez lesz az első viadalom. Persiol már vagy a hatodikat nyerte meg legutóbb, ő több mint tízezer éves. Az ősiek közül való. * mondtam nagyot sóhajtva. | |
|
| |
NaGeL Bailey Véla
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee Pént. Ápr. 24, 2015 7:42 pm | |
| -Ahha - válaszol kicsit lehangolt hangon - akkor nem is zavarlak tovább. - mondta és meg fordult kilép az ajtón. - minden jót mindkettőnek! - uj meg fordul meg hajol nekik majd botoját fölhöz üti, és kék láng elnyeli majd a egy pillanat után a lánggal együtt eltűnik. | |
|
| |
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elnöki iroda - Sophi Lee | |
| |
|
| |
| Elnöki iroda - Sophi Lee | |
|